Název | Množství a jednotka |
---|---|
Cannelloni | 350 g |
Ricotta | 500 g |
Baby špenát | 1 balení |
parmezán | 150 g |
česnek | 2 stroužky |
majoránka | 1 hrst |
muškátový oříšek | 1/4 lžičky |
čerstvá bazalka | 1 hrst |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 2 x 400 g |
zakysaná smetana | 700 g |
Ančovičky | 6-8 ks |
extra panenský olivový olej | 2+2 lžíce |
máslo | 1+1 lžička |
mořská sůl | |
bílý pepř |
Postup: V hrnci osmažíme na lžíci sádla na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.... zobrazit recept
Postup: Plátky kuřecího masa naklepeme, osolíme, opepříme bílým pepřem, poklademe... zobrazit recept
Postup: Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme do nožového mixéru a rozdrtíme.... zobrazit recept
Postup: Květy černého bezu (necháme delší stonek, za který je budeme držet) namočíme na... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...